JL Aile Çiftliği: Düğün Hediyesi - SiNeMaRKa Yerli ve Yabancı Film İzle

JL Aile Çiftliği: Düğün Hediyesi


JL Aile Çiftliği: Düğün Hediyesi

2020 yapımı Amerikan aile ve western türündeki JL Aile Çiftliği: Düğün Hediyesi filminin yönetmenliğini bir Primetime Emmy ödül adaylığı bulunan ve daha önce Hoovey (2015), Yedek Parçalar (2015), Even Stevens (2000-2003) ve Raceto Space (2001) film ve dizileri ile adını duyuran yönetmen Sean McNamara yapmıştır.
Filmin senaryosu Kabuktaki Hayalet (2017), Tekken (2010) ve Kıyamet Günü (2008) filmlerinin yapımcısı Steven Paul ve Tomorrow Is Today (2006), Orphan Horse (2018) ve Surviningthe Wild (2018) filmlerinin senaristi Mark Hefti tarafından kaleme alınmıştır. Filmin ana karakterlerini canlandıran oyuncular arasında Jon Voight, Teri Polo, Dylan Walsh, BoDerek, James Caan, Trevor Donovan ve Skyler Shaye bulunmaktadır.
JL Aile Çiftliği, üç kuşaktır aynı aile tarafından yönetilmektedir. Aile reisi ve eşini kaybetmiş John, çiftliği, huzurunu ve tüm harikalarını sevmektedir, ancak üç yetişkin çocuğu, Reagan, Becca ve Brady'yi daha çok sevmektedir. John üzücü bir beklentiyle, gelen değişiklikler için kendini hazırlamaktadır. Reagan, aile çiftliğini bir otele dönüştürecektir. Şehir halkına güzel kır yaşamına bir göz atma şansı sunmak istemektedir. Reagan'ın büyükbabalarını seven üç oğlu vardır. Eğer otele dönüştürülürse çiftlik daha fazla para kazanabilecektir.
Yeni açacağı otel hakkında insanlar arasında dedikodu yaratmak için Reagan, otele bakmaya gelen insanları bir gece kalmaya davet eder. Claudia ve Frederick davetlerinden bir gün erken gelirler. Becca, bekar bir annedir ve Şerif Henry ile bir ilişkisi vardır. Şerif Henry, Becca'yı ve kızı Lynnie'yi tüm kalbiyle seviyor ve yakında bunu kanıtlamayı planlamaktadır. Fakat Lynnie annesi için mutluyken babası Caleb'i bulmak istemektedir. Caleb, o doğmadan önce kasabayı terk etmiştir ve bu, Caleb'in ailesi ile Becca'nın ailesi arasında bir anlaşmazlığa neden olmuştur. Lynnie, gerçek babasının, babası Tab'ın peşine takılması için özel bir dedektif tutmuştur fakat Caleb’in nerede olduğuna dair herhangi bir cevap bulamamıştır. Lynnie, aile reisi John ve Becca'nın, Caleb hakkında konuşmak istemediğini bilmektedir ancak babasını bulmaya da kararlıdır.


 

Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. SİTEMİZİ PAYLAŞARAK DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMAMIZA YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ.