Bilitis 1977 - SiNeMaRKa Yerli ve Yabancı Film İzle

Bilitis 1977


Bilitis 1977 

İlk romanını 20 yaşında yayınlayan genç Fransız yazar Catherine Breillat, çalışmalarının en sevdiği motiflerden biri olan Hamilton'a, on beş yaşındaki bir yatılı kız okulunun samimi dünyasını sundu. Bilitis, fotoğrafçı Luke'a aşıktır, ancak bir erkekle fiziksel yakınlıktan hoşlanmaz, tam tersine, şefkatli ve yüce duygular ister. Bilitis'in ailesinin bir arkadaşı olan güzel Melissa da, kızı yaz tatiline davet eden kocasının edepsizliği ve dikkatsizliğinden muzdariptir.

Bilitis ve Melissa arasındaki kısa aşk anları, ruhların akrabalığına tanıklık etmelidir. Ama daha olgun, hayatı bilen Melissa bu romanı sürdürmeyi reddediyor. Sonra Bilitis, her bakımdan duyarlı ve hoş bir sevgili bulmaya karar verir, sonuç olarak kaderindeki ilk dramayla karşılaşacağından şüphelenmez, yine de çocukça, saftır, ancak bundan daha az acı çekmez.
BİR ÜLKE:Fransa , İtalya
TÜR:dram , romantizm , yetişkinler için
ÇIKIŞ TARİHİ:1977
ÜRETİCİ:David Hamilton
SENARYO:Robert Bussino , Catherine Breillat , Jacques Nayum
OYUNCULAR:Patti D'Arbanvil , Mona Christensen , Gilles Kohler , Bernard Giraudeau , Mathieu Quarry , Ira Boshenko , Jacqueline Fontaine , Marie-Thérèse Caumont , Germain Delbo , Madeleine Damien
ZAMAN:~ 95 dak. / 01:35
AKTAR:Monofonik seslendirme
Bilitis (1977) Bilitis, Rusça olarak yüksek kaliteli HD olarak çevrimiçi izliyor

Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. SİTEMİZİ PAYLAŞARAK DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMAMIZA YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ.