BAŞKALARININ HAYATI 2006 FİLM İZLE - SiNeMaRKa Yerli ve Yabancı Film İzle

BAŞKALARININ HAYATI 2006 FİLM İZLE

BAŞKALARININ HAYATI 2006 FİLM İZLE

BAŞKALARININ HAYATI 2006 FİLM İZLE


Başkalarının Hayatı, 2006 Almanya yapımı dramatik dönem filmidir. Senaryosunu Florian Henckel von Donnersmarck'ın yazdığı ve yönettiği filmin önemli rollerinde Martina Gedeck, Ulrich Mühe ve Sebastian Koch oynamışlardır. Başkalarının Hayatı yönetmenin kendi başına çektiği ilk uzun metrajlı sinema filmidir.

Başkalarının Hayatı 2007 Oscar Ödüllerinde En İyi Yabancı Film seçilmiştir. Film iktidarın meşrutiyetini sürdürebilmek amacıyla ülke çapında kurduğu istihbarat servisini ve bu servis içinde çok önemli bir konumda görev yapan ve Bakan tarafından bir sanatçıyı takip etme görevine koyulan Yüzbaşı Gerd Wiesler’in karşısına çıkan oyunları ele alır. Wiesler, takipte bulunduğu tiyatro yazarının rejime karşı durmadığını, dikkat çeken herhangi bir davranışta bulunmadığını görür ve bu görevin altında farklı bir amacın yer aldığını düşünür. Yazarın yaşamına her gün biraz daha dahil olan Wiesler, zaman içinde yazara kendisinin bile fark etmediği yardımlarda eder; bu sayede aralarında saklı bir arkadaşlık başlar. 

DVXFİLM.COM DAN KISA BİR YORUM Tarih kokan filmleri izlemekten zevk alanlara tavsiyemdir. Özellikle benim gibi Almanya ve Nazi konulu filmlere merak saran ve ilgilenenler için tam isabet. Filmin sonunda çok güzel bir sonuç çıkaracaksınız. İzleyin ve görün. 8.5/10





Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. SİTEMİZİ PAYLAŞARAK DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMAMIZA YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ.