Vampir Kız Kardeşler 3 - Transilvanya Yolculuğu 2016 ‧ Macera Filmi izle - SiNeMaRKa Yerli ve Yabancı Film İzle

Vampir Kız Kardeşler 3 - Transilvanya Yolculuğu 2016 ‧ Macera Filmi izle

  Vampir Kız Kardeşler 3 - Transilvanya Yolculuğu 2016 ‧ Macera Filmi izle



Vampir Kız Kardeşler 3 - Transilvanya Yolculuğu 2016 ‧ Macera Filmi izle

ilvania ve Dakaria isimli 12 yaşındaki yarı vampir 2 kız kardeş, ailesi ile birlikte Transylvania'dan Almanya'nın bir mahallesine taşınırlar. Bu iki kardeş, vampirlerin değil de insanların olduğu bir mahalleye alışmakta zorluk çekerler. Hatta okulun ilk gününde bazı sınıf arkadaşlarının eşek şakalarına maruz kalırlar. Dakaria insanları kaba bulurken Silvania ise insanları eğlenceli bulur. Silvania, okulun ilk gününde tanıştığı Jacob'tan hoşlanmaya başlar. Jacob, Slivania'yı okuldan sonra yüzmeye davet eder. Silvania onun bu teklifini kabul eder. Silvania, güneşe karşı hassas olduğu için havuza gitmeden önce üzerine bol miktarda güneş kremi sürer. Silvania, Jacob ile birlikte havuza atlayınca üzerindeki güneş kremi üzerinden temizlenir ve o gün eve yanıklarla dönmek zorunda kalır.

Vampir ailesinin yan komşusu Dirk van Kombast, Dakaria'nın vampirlikle ilgili konuşmasına kulak misafiri olur. Bu yüzden komşularının evlerinde tuhaf bir şeyler olduğundan şüphelenmektedir. İnternetten vampir avı seti sipariş eden Dirk van Kombast, akşam vakti ipucu aramak için vampir komşularının evine gizlice girer, ancak hiçbir şey ispatlayamadan ev sahipleri tarafından evden kovulur.

Silvania ve Dakaria sokakta yürürlerken Ali'nin falcı dükkanı gözlerine çarpar. Dakaria ve Silvania, birer dilek dilemek için dükkana girerler. Silvania tamamen insan olmayı dilerken, Dakaria ise tamamen vampir olmayı diler. Ancak falcı, dilekleri yanlışlıkla birbirine karıştırır ve Dakaria büyük oranda insana dönüşürken Silvania ise büyük oranda vampir olma özelliği gösterir. Kendilerine yanlış büyü yapıldığını fark eden Silvania ve Dakaria, tekrar falcının dükkanına gelerek falcıdan yaptığı hatayı düzeltmesini isterler. Falcı onlara sadece mezarlıklarda yetişen bir bitki ile dileklerini gerçekleştirebileceğinden bahseder. Silvania ve Dakaria bitkiyi bulabilmek için mezarlıkları çok iyi bilen sınıf arkadaşları Helene'den yardım isterler. Helene ile mezarlığa gelen Silvania ve Dakaria'ya komşuları Dirk van Kombast zorluk çıkarır. Silvania'ya kutsal su ile saldıran Dirk van Kombast, Silvania'yı bayıltır. Kardeşi Dakaria'nın Transilvanya toprağı koklatmasıyla uyanan Silvania, öfkeli halde Dirk van Kombast'ın üzerine uçarak onu korkutur ve Dirk van Kombast mezarlıktan kaçarak uzaklaşır. Komşuları mezarlıktan uzaklaştıktan sonra dilek dilemeye hazırlanırlar. Silvania tamamen insan olmayı, Dakaria ise tamamen vampir olmayı düşünmektedir. Dileklerini dilemeden önce aralarında tartışırlar. Tamamen insan ya da tamamen vampir olmanın zorlukları üzerinde tartışan Silvania ve Dakaria, sonunda bu dileklerinin doğru olmadığına karar verirler ve yeniden yarı vampir olmayı dilerler.









Yorum Gönder

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. SİTEMİZİ PAYLAŞARAK DAHA ÇOK KİŞİYE ULAŞMAMIZA YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ.